14.11.2008 Käytiin sitten Jytyn porukoissa teatterissa. Musikaali oli nimeltään Keisarin Valssi ja teatteri oli Oulun kaupunginteatteri.

Esitys oli tulvillaan kaunista lavastusta ja komeaa laulua. Puvustuskin oli silmiä hivelevää, vaikka minusta tuntui, että naisten hameet olivat liian lyhyitä. Ehkä näin liikkumisen kannalta? Mutta silmät meinasivat juuttua näihin kellohelmoihin ja häiritä tarinan seuraamista.

Aleksanteri I:stä esitti Riku Pelo, myös Virtuososta tuttu laulaja. Hänen laulantaansa oli mahtavaa ja sitä kuunteli ilolla. Suurta iloa herätti rahvaan lauluesitys torilla. Siellä oli kyllä niin härskiä laulua että. Ei kainosteltu. Piti ihan vierustoverilta kysyä, jotta sanoiko noi oikeesti noin!? =D Tarina oli oikein kaunis prinsessa ja prinssi satu. En vain ehkä ollut oikeassa vireessä hempeilyille. =) Mutta normaalisti tykkään tälläisestä. Ja nyt se jäi ontoksi. Ihailin kaikkea muuta kuin tarinaa. Loppu mietitytti se jäi vähän kesken, vaikka toisaalta se loppui oikein haikean suloisesti. =)

Olipas kiva pitkästä aikaan päästä kulttuuri elämyksen pariin. ;)

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png