Kylläpäs tuo aika on taas kulunut nopeasti! Mitään en ole juuri lueskellut viimeaikoina. On ollut niin paljon muuta puuhaa. Joulua ja häitä ja hautajaisia ja uusia vuosia ja miljoonia käsitöitä odottamassa tekijäänsä. =)

Nyt uuden vuoden kunniaksi vaihdoin blogipohjan. Siksikin näin, kun entinen pohja ei jostain syystä toiminut enään, taustakuva meni jotenkin pirstaleiseksi. Tykkäsin siitä kyllä paljon. =) Mutta Lontoo on nyt täällä teemana samoin kuin käsityöblogissani. Matkailuhammasta kutkuttaa! Kerran olen Lontoossa ollut ja uudelleen halajaisin. Minulla jäi kyllä suutelematta Trafalgar Squarin leijonat joten enpä taida sinne enään päästä... Pitiköhän niitä muuten edes suudella?! No, jotain kuitenkin että sinne pääsisi uudelleen ja minä vain kuvasin ne. =)

Yhden kirjan olen tässä kiireen keskellä lukenut. Ja tykkäsin siitä kovasti, vaikkakin se muistutti aika paljon Harry Potteria ja Surkeitten sattumusten sarjaa. Nyt odotan lisäosia, jotta näen mitä tuleman pitää. Kirja on siis Sarah Prineas: Taikavaras, 2008.  Tämä oli ensimäinen osa trilogiasta ja siinä ei oikeastaan mikään jäänyt mietittyttämään niin on ihan mielenkiintoista nähdä mihin kirjailija vie sarjaansa... No, ehkä sitä voisin miettiä, että ketkä/kuka oli Conin vanhemmat?