Hiljaista on elo lukurintamalla. Ei jotenkin nappaa, vaikka kirjastosta onkin tullut raahattua vinopino kirjoja. No, tautikin on tässä yrittännä tainnuttaa niin jos pannaan sen piikkiin. ;)

Eilen sain luetuksi kuitenkin yhden kirjan. Nimittäin Timo Parvelan "Maukka ja Väykkä", 2007 oli ollut jo työn alla melkoisen tovin. Kirjassa on pieniä tarinoita yhdessä elelevistä kissasta ja koirasta. Tarinat olivat kuitenkin hauskoja ja suloisia joten en ensinkään ymmärrä lukuhaluttomuuttani.

Kumpi on parempi, älykkäämpi kissa vai koira?  Se saattaa tai ei saata selvitä lukemalla tämän kirjan siitä kuinka Koira hiihtää ja Kissa potkukelkkailee kesällä Torille. =)

Sitten pienoisessa lukuinnossani sain luettua noin 60 sivua kirjaa "Rhett", Donald McCaig, 2008. Tuulen viemänsä lukeneet arvaavatkin varmaan mistä kirjassa on kyse. Kirja siis kertoo Tuon tarinan Rhett Butlerin silmin. Toistaiseksi teksti tuntui aika sekavalta ja en oikein ole päässyt siihen vielä kiinni, mutta yritän lukea sen. No, kirjasta on varauksia ja eräpäivä on tämän viikon perjantaina joten... Kirjassa on kuitenkin 583 sivua. =/ Ja töihinkin on kait mentävä, vaikka äänikin on jossain ja käsityöprojekteja ois miljoona meneillään. ;) Mutta näillä mennään! ;)

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png